inloggen tandarts | Contact: 050-3182635

GTL

Innovatief design met het CADCAM systeem

Door het innovatieve karakter heeft GTL zich ontwikkeld tot een hightech en toonaangevend Tandtechnisch Laboratorium. Wij combineren jarenlange ervaring met de laatste CADCAM technologie. Met ons Ceramill systeem ontwerpen wij driedimensionaal uw werkstukken die in ons laboratorium gefreesd worden met onze freesmachines. Dit zijn state-of-the-art machines met vijf assen (simultaan) waardoor gewerkt wordt met minimale toleranties. Het eindproduct is loepzuiver en natuurgetrouw bij een optimale sterkte, alleen zo ontstaat een hoogwaardig eindproduct tegen een concurrerende prijs.

Cadcam

Wij staan vooraan als het om nieuwe technieken gaat en zijn instaat uw afdrukken digitaal te ontvangen en te verwerken. Graag delen wij onze ervaringen met u omtrent deze technologie en kunnen u van de laatste ontwikkelingen op de hoogte brengen. Hoewel de techniek snel verandert, blijven wij uiteraard ook trouw aan conventionele technieken en zijn wij ervan overtuigd dat in complexe gevallen handwerk, ervaring, creativiteit en inzicht onmisbaar zijn.

GTL heeft een duidelijke visie als het gaat om de toekomstige ontwikkelingen in de tandtechniek. Duidelijk is dat er veel gaat veranderen. Tandtechnische laboratoria zullen de vertaalslag moeten maken naar digitalisering. GTL heeft deze slag al gemaakt in technisch opzicht én in de communicatie richting tandarts en patiënt met bijvoorbeeld Skype en Facetime. Dit neemt niet weg dat de één-op-één communicatie tussen het tandtechnisch lab en de tandarts van groot belang blijft om tot uitstekende resultaten te komen.

 Cadcam

Tandheelkunde en de tandtechniek vormen altijd een mix van kunst en wetenschap, maar als we naar de komende tien jaar kijken, zal de wiskunde en de wetenschap van steeds grotere invloed worden. Deze verschuiving is de motor achter de nieuwe ontwikkelingen die de branche naar het volgende niveau zal brengen. Verder is uit onderzoek gebleken dat de vraag naar betaalbare biocompatibele esthetische restauraties in de toekomst zal toenemen. Ook blijkt dat fabrikanten nieuwe digitale afdruktechnieken ontwikkelen, die naadloos aansluiten op het CADCAM proces in tandtechnische laboratoria.

 

Onze Producten

Wij kunnen u van dienst zijn met onder andere deze maatproducten:

Voor aflevertijden klik hier

Adres


Pop Dijkemaweg 96B
9731 BH GRONINGEN

Openingstijden


Maandag t/m donderdag:
van 8.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag: 
van 8.00 tot 13.30 uur

Contact


050-318 26 35
info@gtl.nl

Facebook GTLGoogle maps GTL