inloggen tandarts | Contact: 050-3182635

GTL

PANAVIA
PANAVIA TM F2.0

Cementeren van de restauratie

1. Het schoonmaken van de preparatie
Maak het hechtoppervlak van het element schoon. Alleen op onbeslepen glazuur moet K-etchant GEL aangebracht worden en gedurende 10 seconden inwerken. Hierna het hechtoppervlak goed schoonspoelen en vervolgens droogblazen.

2. Behandelen van het hechtoppervlak
Meng 1 druppel ED PRIMER II A met 1 druppel ED PRIMER II B in het mengbakje. Breng ED PRIMER II aan op het hechtoppervlak van het element en laat dit 30 seconden inwerken. Blaas vervolgens het oppervlak droog met een zachte luchtstroom. Niet uitharden!

3. Aanmaken van PANAVIATM F 2.0
Doseer gelijke hoeveelheden van pasta A en pasta B en meng deze op het mengblokje gedurende 20 seconden. Gebruik het mengsel van de pasta’s binnen 3 minuten na het mengen.

4. Cementeren van de restauratie
Breng de pasta aan op de restauratie (NIET OP HET ELEMENT) en cementeer de restauratie in de caviteit. Het cementeren dient binnen 60 seconden te zijn voltooid.

5. Verwijderen van overtollig nog vloeibaar cement. Verwijder bijvoorbeeld met behulp van een kwastje de overmaat aan nog vloeibare PANAVIA TM F 2.0.

6. Uitharden van het cement:

7. Verwijderen van overtollig uitgehard cement Verwijder met behulp van een sonde of kleine scaler de overmaat aan uitgeharde PANAVIA TM F 2.0.

8. Afwerken.

PDF: Panavia

Succes! Team GTL

Onze Producten

Wij kunnen u van dienst zijn met onder andere deze maatproducten:

Voor aflevertijden klik hier

Adres


Pop Dijkemaweg 96B
9731 BH GRONINGEN

Openingstijden


Maandag t/m donderdag:
van 8.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag: 
van 8.00 tot 13.30 uur

Contact


050-318 26 35
info@gtl.nl

Facebook GTLGoogle maps GTL